Apple AirPods Pro - belaidžių ausinių NR.1

Apple AirPods Pro - belaidžių ausinių NR.1

„Apple AirPods Pro (2nd gen)“, išleisti 2022 m. rugsėjo mėn. Tai yra patobulinta pirmosios kartos „AirPods Pro“ versija. Šios ausinės pasižymi patobulinta garso kokybe, įdiegta triukšmo slopinimo technologija ir daugybe kitų naujovių, kurios jas išskiria iš konkurentų rinkoje.

 

Dizainas ir komfortas

„AirPods Pro (2nd gen)“ išlaiko savo ikonišką in-ear dizainą su keičiamais silikoniniais antgaliais, kurie užtikrina patogų ir saugų prigludimą ir išsilaikyma ausyje. Komplekte yra keturių dydžių antgaliai (XS, S, M, L), kad kiekvienas rastų sau tinkamiausią variantą. Dėklas, kuriame kraunami ausinukai, taip pat šiek tiek patobulintas – jis dabar turi įmontuotą garsiakalbį ir lanyard kilpą, skirtą patogesniam nešiojimui.

 

Garso kokybė

Vienas iš didžiausių patobulinimų antros kartos „AirPods Pro“ yra garso kokybė. Jie turi naują H2 lustą, kuris užtikrina dar geresnę garso apdorojimo kokybę. Taip pat patobulintas žemų dažnių atkūrimas ir bendras garso balansas. Spatial Audio (erdvinio garso) funkcija, su dinamišku galvos sekimu, suteikia įspūdingą klausymo patirtį, leidžiančią jausti, kad garsas sklinda iš įvairių krypčių.

 

Triukšmo slopinimas ir skaidrumo režimas

Triukšmo slopinimas (Active Noise Cancellation, ANC) buvo tikrai nemažai patobulingtas. patobulintas. Antros kartos „AirPods Pro“ gali slopinti iki dviejų kartų daugiau triukšmo nei pirmosios kartos modeliai. Tai leidžia dar efektyviau izoliuoti vartotoją nuo išorinių garsų. Skaidrumo režimas (Transparency Mode) taip pat patobulintas. Dabar leidžiantis vartotojui aiškiau girdėti aplinkos garsus, kai reikia būti budriam ar bendrauti.

 

 

Valdymas ir funkcijos

„AirPods Pro (2nd gen)“ turi naują valdymo sistemą su lietimui jautriu paviršiumi ant kiekvieno ausinuko, leidžiančiu keisti garsumą braukiant pirštu. Be to, ausinukai turi in-ear aptikimą, kuris automatiškai sustabdo muziką, kai išimate juos iš ausų, ir atnaujina, kai vėl įdedate.

 

Baterijos tarnavimo laikas

Baterijos tarnavimo laikas taip pat buvo pagerintas. Dabar ausinukai gali veikti iki 6 valandų su įjungtu triukšmo slopinimu, o su įkrovimo dėklu – iki 30 valandų. Dėklas palaiko belaidį MagSafe ir Qi įkrovimą, taip pat galima įkrauti naudojant Lightning kabelį.

 

Prisijungimas ir puderinamumas

„AirPods Pro (2nd gen)“ naudoja Bluetooth 5.3, kuris užtikrina stabilų ir greitą ryšį. Jis puikiai veikia su visais Apple įrenginiais ir leidžia lengvai persijungti tarp iPhone, iPad, Mac ir Apple Watch. Taip pat veikia su Android įrenginiais, nors kai kurios funkcijos gali būti ribotos.

 

Atsparumas vandeniui ir prakaitui

Ausinukai turi IPX4 atsparumo vandeniui ir prakaitui sertifikatą, todėl jie yra tinkami naudoti sportuojant ar lietingu oru.

 

„Apple AirPods Pro (2nd gen)“ yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės belaidžių ausinukų su pažangiomis funkcijomis. Šiose ausinėse rasite viską - puikų garsą, efektyvų triukšmo slopinimą, patogų prigludimą ir ilgą baterijos tarnavimo laiką. Nors kaina gali būti aukšta, garantuojame, kad jų funkcionalumas ir kokybė pateisins šią investiciją.

 

Вернуться к блогу