Viskas, ką reikėtų žinoti apie mobiliųjų telefonų būkles, kurias galite rasti pas mus

Viskas, ką reikėtų žinoti apie mobiliųjų telefonų būkles, kurias galite rasti pas mus

Šiuolaikinėje technologijų rinkoje telefonų pasirinkimas yra didžiulis. Turbūt ir mūsų internetinėje parduotuvėje jau spėjote pamatyti, kad prie dalies telefonų yra pridėtas prierašas, nusakantis kokios būklės tai telefonas. Vienas dažniausiai pasikartojančių klausimų, kurio mes sulaukiame, tai ką reiškia kiekviena iš šių būklių ir kaip turėčiau išsirinkti? Norintiems sutaupyti ir išsirinkti geriausiai jų poreikius atitinkantį variantą, verta žinoti apie įvairius telefonų tipus: naudotus telefonus, telefonus pažeista pakuote ir ekspozicinius (demo) telefonus. Kiekvienas šių tipų turi savų privalumų, tad pažvelkime į juos išsamiau.

 

Naudoti telefonai

Naudoti telefonai yra tie, kurie jau buvo naudoti anksčiau kito asmens (turėjo savininką). Šie įrenginiai dažnai parduodami su tam tikrais nusidėvėjimo ženklais, tokiais kaip smulkūs įbrėžimai ar baterijos efektyvumo sumažėjimas. Tačiau naudoti telefonai gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie nori gauti kokybišką įrenginį už mažesnę kainą. Dažniausiai jie yra pilnai atnaujinti ir patikrinti, kad užtikrintų tinkamą ir sklandų tolimesnį veikimą. Kai kurie pardavėjai taip pat suteikia garantiją, kas suteikia papildomą saugumo jausmą pirkėjui. Mes, perkant fiziniams asmenims, naudotiems telefonams suteikiame 12 mėn. garantiją.

Privalumai:

  1. Kaina: Naudoti telefonai paprastai yra pigesni nei nauji. Tai puikus būdas sutaupyti, ypač jei ieškote aukštos klasės modelio.
  2. Ekologija: Pirkdami naudotą telefoną, prisidedate prie elektronikos atliekų mažinimo ir tvarios vartojimo kultūros.
  3. Platus pasirinkimas: Naudotų telefonų rinkoje galite rasti tiek senesnius modelius, kurie gali būti nebeparduodami kaip nauji, tiek naujesnius modelius už prieinamą kainą.

Trūkumai:

  1. Būklė: Naudoti telefonai gali turėti nusidėvėjimo požymių, tokių kaip įbrėžimai, dėmės ar baterijos veikimo trukmės sumažėjimas.
  2. Garantija: Ne visi pardavėjai suteikia garantiją naudotiems telefonams. Jei garantija yra, ji paprastai yra trumpesnė nei naujų telefonų.

 

Telefonai pažeista pakuote

Telefonai pažeista pakuote yra nauji įrenginiai, kurių pakuotė yra atidaryta ar kitaip pažeista. Nors įrenginys niekada nebuvo naudotas, vien tai, kad pakuotė buvo pažeista, dažnai reiškia mažesnę kainą. Tai puiki galimybė įsigyti visiškai naują telefoną už mažesnę kainą, ypač jei jums nesvarbu, kaip atrodo pakuotė. Pažeistos pakuotės įrenginiai niekada nėra buvę įjungti, nei testuoti, todėl galite būti tikri, kad perkate visiškai naują produktą.

Privalumai:

  1. Kaina: Dėl pažeistos pakuotės šių telefonų kaina yra mažesnė, nors pats įrenginys yra visiškai naujas.
  2. Kokybė: Telefonai su pažeista pakuote niekada nebuvo naudoti, todėl jie yra nauji ir pilnai funkcionalūs.
  3. Garantija: Paprastai tokie telefonai turi pilną garantiją, kaip ir visiškai nauji įrenginiai.

Trūkumai:

  1. Pakuotė: Jei jums svarbi įrenginio pakuotė, pažeista pakuotė gali būti minusas, ypač jei planuojate telefoną dovanoti.
  2. Pasirinkimas: Telefonų su pažeista pakuote pasiūla gali būti ribota, nes jie atsiranda atsitiktinai dėl transportavimo ar sandėliavimo metu atsiradusių pažeidimų.

 

Ekspoziciniai telefonai

Ekspoziciniai (demo) telefonai yra tie, kurie buvo išpakuoti ir naudoti trumpą laiką demonstracijoms parduotuvėse ar parodose. Jie buvo įjungti, jų baterija krauta keletą kartų, ir jie buvo naudojami tam, kad parodytų savo funkcionalumą – nuotraukų, garso kokybę ir kitas funkcijas. Skirtumas nuo naudotų telefonų yra tas, kad ekspoziciniai įrenginiai neturėjo pastovaus naudotojo. Dėl šios priežasties jie paprastai būna ypač geros būklės, be didesnių išorinių pažeidimų. Tai reiškia, kad gaunate beveik naują telefoną už mažesnę kainą. Jei perka fizinis asmuo, tokiems telefonams suteikiame 12 mėn. garantiją.

Privalumai:

  1. Būklė: Ekspoziciniai telefonai dažnai būna beveik nauji, su minimaliais naudojimo ženklais.
  2. Kaina: Kadangi jie buvo naudoti tik demonstracijoms, jų kaina yra mažesnė nei visiškai naujų įrenginių.
  3. Funkcionalumas: Šie telefonai yra kruopščiai tikrinami ir palaikomi, todėl dažnai yra pilnai funkcionalūs ir be jokių defektų.

Trūkumai:

  1. Naudojimo žymės: Nors jie nėra intensyviai naudoti, ekspoziciniai telefonai gali turėti nedidelių nusidėvėjimo ženklų.
  2. Garantija: Garantijos sąlygos gali skirtis, todėl svarbu pasidomėti, kokia garantija taikoma konkrečiam ekspoziciniam telefonui.
  3. Baterijos būklė: Baterija gali būti įkrauta keletą kartų, tačiau paprastai ji būna tikrai itin gera ir nežymiai skiriasi nuo naujų telefonų ar telefonų su pažeista pakuote.

 

Ką pasirinkti?

Renkantis tarp naudoto, pažeistos pakuotės ir ekspozicinio telefono, svarbu atsižvelgti į savo prioritetus ir biudžetą:

  • Naudoti telefonai tinka tiems, kurie nori sutaupyti dar daugiau ir nesibaimina mažų nusidėvėjimo ženklų.
  • Telefonai pažeista pakuote yra puikus pasirinkimas, jei norite naujo įrenginio už mažesnę kainą ir nesvarbu, kaip atrodo pakuotė.
  • Ekspoziciniai telefonai yra idealūs, jei ieškote beveik naujo telefono su minimaliomis naudojimo žymėmis ir šiek tiek mažesne kaina.

 

Kiekvienas pasirinkimas turi savų privalumų, todėl svarbu įvertinti, kas jums svarbiausia – kaina, būklė ar naudojimo istorija. Nepaisant to, kurį variantą pasirinksite, visada verta pasidomėti pardavėjo patikimumu ir, jei įmanoma, pasinaudoti garantija ar grąžinimo galimybe, kad būtumėte tikri savo pasirinkimu.

 

Grįžti į tinklaraštį